NATTRYG:DK Der er kø ved håndvasken..

Så er der kø ved håndvasken i det offentlige.. Jeg finder det utroligt underligt at man ikke noget tidligere, år tilbage.. har fundet ud af at der mangler bus og Taxa tilbud for Aalborgs Nattelivs gæster. Det har i mange år været et problem at få en Taxa hjem fra byen, og når man endeligt har fået en Taxa efter at have stået i kø i en halv til en hel time finder man ud af priserne er himmel høje.. Det er dyrt at køre i Taxa om natten, men det er prisen værd… Du kommer jo sikkert hjem…

Busserne.. En mangel, det har de været i lige så mange år som der er kugler på en kugleramme.. De unge, og alle vi andre gamle have nisser oppe i årene har måtte planlægge hvornår vi skal rejse hjem hvis vi vil med en bus. Busserne stopper tidligt, alt for tidligt… Der er jo Natbussen.. Den første bus om morgen mod eksempelvis Langholt køre 06.47 fra Nytorv, vi kan nok blive enige om at de fleste er taget hjem fra byen på det tidspunkt, men der vil altid være gæster tilbage i byen.

Man kan selv gå ind og studere busplanen… Tiderne hænger jo slet ikke samme!

Nu melder socialdemokraternes formand for Nordjyllands Trafikselskab, Søren Kusk, sig på banen, efter de seneste to tragiske dødsfald blandt unge mennesker i Aalborgs natteliv.

kilde fra Tv2nord.dk

Jamen det var da på tide ! Mon ikke han skulle ha været det for mange år siden, eller hans forgænger ?
Det er sku lidt sent at komme frem fra busken når lokummet brænder. Men måske de lige skulle ha deres busser omkring synshallen, for Ariva og Kaolis har da lovet NT hyppigere kontrol af busserne.. Måske de er kommet på gaden de busser ?Hvorfor har man ikke tidligere lyttet til “nattelivet”.. ? Økonomi.. Derfor.. det koster penge at have busser i drift om natten, mange penge. Derfor er det tilbud sparet væk, men mon ikke der kommer andre “boller på suppen nu” ?

Man vælgere at kalde det et forsøg, for de ved ikke om det har en virkning? Arh… den forstår jeg ikke, beklager, men er det ikke permanente løsninger der skulle på bordet ? Jeg fik da ellers et hyggeligt afslag på en ide / tilbud som ikke kostede Kommunen en eneste krone som skulle komme de frivillige Natteravne til gode.. Jeg kaldte det dog et “forsøg” ,men fik afslag da man søgte en “permanent” løsning, jeg har det fint med afslaget, det er ikke mig der skal kigge de pårørende i øjnene når der “smutter” en pga. manglende handling fra “toppen” i byen.. Det er nu hellere ikke “toppen” der skal kigge de pårørende i øjnene, “toppen” gemmer sig bag endnu flere lappeløsninger…

Mon ikke det her bus tilbud, eller forsøg bliver en døgn flue? Bølgerne er høje lige nu, “toppen” er nød til at gøre noget og laver et “hovsa” forsøg.. En døgnflue… vi får se når sommeren kommer..

Findes der bedre tiltag ? Det gør der sikkert.. Læser man på facebook rundt omkring i de forskellige grupper er der kommet mange rigtig gode forslag op. Men bliver de brugt eller bliver der lyttet til almindelige mennesker der rent faktisk færdes i byen når “toppen” sover der hjemme.. Nej, “toppen” lytter ikke, men vælgere at lave nogle “forsøg” der med garanti bliver til en døgnflue.

Skidt nu med det.. jeg vil fortælle hvad jeg mener om hvor inkompetente nogle “politiker” er, jeg ville egentlig bare sige… Køen ved håndvasken er stor… Desværre skulle der to unge mennesker sorte poser med lynlås der kun kan åbnes ude fra, til før der skete noget.. To unge mennesker i samme weekend var prisen for at de ansvarlige, kommunal politiker, politiet.. joe.. hele møllen vågnede op… Hvorfor… indtil nu har det virket som om alt drejer sig om kroner øre.. Det gør det, det kan vi høre hver gang der skal laves nye tiltag som koster penge, men bruge penge på at gøre nattelivet mere trygt for sine gæster.. Det koster penge, mange penge, for der er ikke gjort nogle tiltag ved tidligere hændelser som har gavnet byen nattegæster på eks. transport siden, men skidt… “vi mister en enkelt borger i ny og næ, det kan vi sno os uden om”, det er jo nok det de har tænkt… Men denne gang skal de ikke ha lov at sno sig uden om.. Det skal gøres svært for dem at “forsvare” at to unge mennesker som lige var begyndt på livet, havde livet foran sig, var vellidte blandt venner og bekendte.. elsket af familie… nu er savnet af venner, bekendte og deres familie.. Det skal KOSTE !

Man kan altid komme og sige at “De unge er selv skyld i deres ulykker… ” , ” De unge kan lade være med at drikke sig fra sans og samling..” , ” de unge er uansvarlige i dag”… Der findes mange undskyldninger og anklager på det område… Men, vi skriver nu 2022 og ikke 1980… Andre tider er kommet og dem må vi tilpasse os… og hvem er vores fremtid… De unge… hvem skal vi passe på.. De unge… Hvem kommer til at tage sig af os gamle havenisser engang… Det er dem der er unge i dag..

Hvorfor har man ikke tidligere lyttet til “nattelivet”.. ? Økonomi.. derfor.. det koster penge at have busser i drift om natten, mange penge. Derfor er det tilbud sparet væk, men mon ikke der kommer andre “boller på suppen nu” ?


I min optik… Når man vasket sine hænder inden for det offentlige, så har det vand i håndvasken været delvist rent… Det har det været i mange år… Men efter de sidste par hændelser… Så er vandet IKKE længere delvist rent.. DET ER RØDT..

Et rum med samaritter, der kan hjælpe unge, der er har fået for meget at drikke, med at blive mere ædru og komme sikkert hjem, har også været fremme.

Rådmand for Senior og Omsorg, Kristoffer Hjort Storm (DF), har drøftet forslaget om et samaritrum med aktører fra Jomfru Ane Gade, og der skal nu nedsættes en arbejdsgruppe, som skal arbejde videre med idéen.
Kilde Tv2Nord.dk

Jo jo.. Et samarit rum i Jomfru Ane Gade.. med aktør fra Jomfru Ane gade ? – som jeg vil sige “Send dine børn trygt i byen til drug, fest, og stoffer.. når vi lukker det ene sted, kan du feste videre det næste sted..
Bare rolig forældre.. Vi har samarit rum, og de er udstyre med løbehjul…
Jeg vil hælde min galde ud over det forslag i en anden artikel mandag den 28. Februar.

0 0 votes
Artikel Bedømmelse
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments

Dette sted bruger Cookie. læs og acceptere  Læs mere

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x